Persoonlijk en vertrouwd


Over ons

Accountantskantoor Reintjens & Essers is gestart door Etienne en Marianne Reintjens in 1994 en was gevestigd in het privé pand aan de Munckhof te St. Geertruid.

Per 1 december 2001 werd het huidige pand aan het Burg. Ronckersplein 3 te Margraten betrokken, vanwaar uit per 1 januari 2017 het kantoor wordt gedreven door Etienne Reintjens en Ralph Essers, beiden accountant-administratieconsulent (AA) en fiscaal adviseur.

Met ingang van 1 juli 2019 is Etienne Reintjens als lid van de maatschap uitgetreden.

Het uitgangspunt van ons kantoor is “de klant is koning”, Vanuit een laagdrempelige manier van werken en een platte structuur binnen het kantoor, hebben wij ons deze jaren gespecialiseerd in tevreden klanten, welke wij met een persoonlijke aanpak van dienst kunnen zijn. Mede door de platte organisatiestructuur hebben wij een directe band opgebouwd met onze klanten, welke door hen als erg prettig en persoonlijk wordt ervaren. Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in de onderneming maar ook in de ondernemer!

Wij zijn als kantoor aangesloten bij de NBA (Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants). De door deze organisatie gestelde vakbekwaamheidseisen dragen mede bij aan de kwaliteit van onze diensten.

Een tevreden klant is de beste reclame voor ons kantoor.

Peroonlijk en vertrouwd

Twee accountants, één passie

Etienne Reintjens en Ralph Essers hebben hun krachten gebundeld. Met visie, ambitie en bevlogenheid werken zij vanuit hun kantoor aan het Burgemeester Ronckersplein in Margraten.

Lees meer